Tuesday, May 29, 2012

Icha's 6th Birthday

Assalmualaikum.....
Birthday kali ni sambut kat umah je... disebabkan umi tgh sarat, so buat biasa2 je.. celebrate 3 org je pon.. umi, icha n ayah.
Angry bird cake utk bg kat sekolah. (last minute gak pegi kedai sib baik ade kek katun2)
Goodies bag utk sekolah.....

Lain citer sambut kat umah...
Memandangkan dok umah je.. so umi nak bg kelainan sket.. besday icha kali ni ala2 misi mencari harta karun (cari hadiah). Umi sorok hadiah dia dlm umah... suruh dia carik. umi decided beli hadiah dia mende yg dia PERLU je.. bukan MAHU.. :p

(video takleh nak upload... ermmm kalau tak lg syok tgk dia berlari2 mencarik harta karun dia....)

Birthday card.
Ade arahan tuk carik "harta karun" dia.. kang buat map sampai esok tak jumpe. so tulis aje laaa.
Dah jumpe kene 'tick'. hahahaha....

''harta karun" yg terkumpul...
kek kecik molek utk 3 org...
Potong jgn tak potong.....
Time bukak hadiah...
Gula-gula besar????......
Marker pen.. mcm2 kaler... memandangkan dia ni suke nau melukis n menulis kat white board dia tu.
Kaler... sian kaler dia dah abis.. siap pinjam teacher punyer.. (so umi beli brg yg PERLU)..
Koyak jgn tak koyak....
Pencil case... memandangkan pencil case dia dah koyak rabak....
Rasmi marker pen baru dia...

3 comments:

Nadra Farissa said...

happy birthday icha dear!! auntie doakan hanya yang terbaik utk icha sayang... muahs... :D blajar leklok ya...

Nurbatrisya Balqis said...

mekasih auntie farra...

Melor Rahman said...

Happy belated birthday icha!